Chord Kunci Gitar SlemanReceh - Banyu Moto

Chord Kunci Gitar SlemanReceh - Banyu Moto

[Intro:] 
G C G C
G C G D

G         C
tembang iki
    G                 Am
tak gawe mung kanggo kowe
            D                   G
sing paling tak tenani nganti saiki..

G                 C
tumetese banyu moto iki..
          Am
sing dadi saksi
              D             G
sumpah lan janji sehidup semati..

(Chorus)
G                        C
sampai kapan kan kau buktikan
         D                    G
tresno tulus yo mung kanggo awakku
G                      C
 sampai mati kan ku pastikan
           Am
mergo mung kowe
             D                 G
sing tak tresnani.. tekaning mati..

G
 cahyo lintang ing wengi
C               D
 nggawe ayeme ati..
            C
tambah ndedowo roso
                  D          G
kangen mring sliramu.. tresnaku..

(Intro) 
C  D Bm Em
Am D G

G                 C
 tumetese banyu moto iki
          Am
sing dadi saksi
              D             G
sumpah lan janji sehidup semati

(Chorus)
G                        C
 sampai kapan kan kau buktikan..
         D                     G
tresno tulus yo mung kanggo awakku
G                      C
sampai mati kan ku pastikan
           Am
mergo mung kowe
             D              G
sing tak tresnani tekaning mati

G                        C
 sampai kapan kan kau buktikan
         D                   G
tresno tulus yo mung kanggo awakku
G                          C
ho.. sampai mati kan ku pastikan
           Am
mergo mung kowe
             D                G
sing tak tresnani tekaning mati

G
cahyo lintang ing wengi
C               D
nggawe ayeme ati
            C
tambah ndedowo roso
                  D         G
kangen mring sliramu tresnaku

0 Response to "Chord Kunci Gitar SlemanReceh - Banyu Moto"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel